Sztárok

Majdnem megfulladt a kórházban Sebestyén Balázs

Egyre durvább sztorik derülnek ki Sebestyén Balázs vakbélműtétjéről. A rádiós minden reggelre tartogat egy kis meglepetést.

„Teli vagyok energiával, eszembe se jutott, hogy bármit is lemondjak, vagy toljak. A hallgatókat sem szerettem volna sokáig várakoztatni, és a forgatási dátumok is fixek, ráadásul semmilyen végszükség nincs, gond nélkül tudok dolgozni” – nyilatkozta a Borsnak Sebestyén Balázs, pedig úgy tűnik, visszatérése egyáltalán nem lesz zökkenőmentes.

A rádiósnak még nem megy minden mozdulat, egyelőre ülnie is fáj, és persze a műtét helyén is sajog a hasa. De ez még mindig semmi ahhoz képest, ami rögtön a beavatkozás után történt vele.

„Nem mondták, hogy az operáció után várható egy nagyon erős, felfelé sugárzó mellkasi fájdalom, ami kimegy a hátba, és vasárnap hajnalban arra ébredtem, meg fogok fulladni, mert levegőt sem tudtam venni a fájdalomtól. Nem vagyok hipochonder, de besz*rtam (…) Amikor az ápolónő bejött, már úgy hörögtem, mint a Terminátor. Tíz másodperc alatt ott voltak a szobámban az orvosok, és vadul kopogtatták a hátamat. Láttam rajtuk, hogy ők is megijedtek, de rendbe hoztak” – mesélte Balázs a tegnap reggeli műsorban.

Ugyanitt Balázs azt is bevallotta, hogy gyulladt vakbelét meleg konyharuhával igyekezett gyógyítani, de nem meglepő módon a módszer csak ideig-óráig működött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top