Sztárok

Lehidalt Hosszú Katinka

Hosszú Katinka jövője egyelőre tele van kérdőjelekkel, de ő nem tétlenkedik addig sem, míg megtalálják a megoldást. Egyedül bár, de szorgalmasan edz.

Kiderült, Hosszú Katinka millióktól esik el, amiért kihagyja a nemzetközi versenyeket. Azért döntött így, mert úgy érzi, nem tudott megfelelően felkészülni, és ő nem megy úgy el egy tornára, hogy nem érzi magát 100 százalékosnak. Katinka jövője egyelőre bizonytalan, hiszen bár Shane Tusup van beírva hozzá edzőnek, korántsem biztos, hogy ebben a felállásban folytatják. Addig is az Iron Lady szorgalmasan edz, ennek eredményét a közösségi oldalán is láthatjuk. 

Ma lehidaltam 😎

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Lehidaltam” – írta egyszerűen Hosszú Katinka, aki valószínűleg ezúttal a sporttevékenységre utalt, de akár másra is gondolhatott volna. Elköltözött férjétől, Shane Tusuptól, és azóta sem sikerült rendezni a viszonyukat, az Év Sportolója gálára például külön-külön érkeztek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top