Sztárok

Kis híján lombikbébit szült Szabó Zsófi

Már majdnem feladta a próbálkozást Szabó Zsófi és férje, mikor megtörtént a csoda. A műsorvezető öszintén vallott arról is, milyen betegségek nehezítették a gyerekvállalást.

Hét hete született meg Szabó Zsófi babája, az oltári cuki Mendel. A kisfiú szülei szeme fénye, ám Zsófi nem esett könnyen teherbe, és a próbálkozás megviselte a párt. A másfél évig tartó küzdelem végül meghozta a gyümölcsét.

Mi hárman ❤️👪 #szeretetkötél #myfamily #KisMendel fotó: Story magazin

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Szabó Zsófi a Frizbi felvételén mesélt részletesebben arról, mi minden hátráltatta a baba érkezését. „Azt mondta az orvosom, hogy három betegség, a policisztás petefészek szindróma, az endometriózis és az inzulinrezisztencia van jelen a szervezetemben, úgyhogy rengeteg kivizsgáláson vettem részt” – emlékezett az újdonsült anyuka.

Az endometriózis az a betegség, melynek műtétjére akár éveket is várni kell krónikus fájdalmak között. Zsófi esete szerencsére nem volt ennyire súlyos.

„Amikor már minden gyógyszert megpróbáltam, sportoltam, életmódot váltottam, már jók voltak a leleteim, és még mindig nem jött össze a kicsi, akkor azt mondta az orvosom, hogy: Zsófia, érezze jól magát, menjen nyaraljon, pihenjen, fusson félmaratont, és akkor ősszel megpróbáljuk a lombikot” – mesélte a műsorvezető, aztán egy rutinvizsgálaton kiderült a jó hír: Mendel úton van.

Zsófi korábban elmondta: férje öt gyereket szeretne, de miután az első is ilyen nehezen jött össze, a pár attól tart, Mendel egyke marad. „A betegségem nem múlt el, ez csak szinten tartható, nem biztos, hogy összejön egy második gyerek. Mendel miatt nagyon boldogok vagyunk, és ha jön még egy, annak nagyon örülünk majd” – mondta az anyuka a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top