Sztárok

Horváth Éva válaszol a fia apjára vonatkozó kérdésekre

Nem tudnak betelni a rajongói Horváth Évával, aki a vlogja indulása óta rengeteg kérdést kap, többnyire a kisfiával kapcsolatban, de akadnak, akik csak megdicsérik, hogy milyen jól néz ki.

Az elmúlt egy évben több sztár is úgy gondolta, hogy vlogot indít, köztük Horváth Éva, aki bár tavaly forgatta le az Utazás a világ körül a babával vagyis a Travel the World with a Baby alapanyagát, az első videó csak december végén jelent meg. Most már a harmadiknál jár, és egyre népszerűbb, imádják a rajongók, sok dicsértet kap, hogy milyen természetesen mozog a kamera előtt.

„Ez egy régi álmom volt, akkor meg nem is volt Kristóf az életemben” – mondta el a vlogról, ami tényleg Horváth Éva szíve csücske. Sokat kérdez a követőitől arról, hogy miről látnának többet. Első körben mindenki inkább Éva fiáról szeretne sztorikat, meg arról, hogy egy ilyen kicsi gyerekkel mire is kell figyelni az utazás közben. De azért akadnak, akik éppen a modell alakjáról kérdeznek, hogy Horváth Éva hogyan őrizte meg a szülés előtti alakját

Kukucs 😜

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Még azokra a kérdésekre is hajlandó válaszolni, hol volt a gyereke apja a forgatás alatt, és minden rá vonatkozó kérdésre, kivéve egyre: hogy ki is a férfi. Az viszont biztos, hogy Kristóf apukája nem itthon tartotta a frontot. 

„Ő is velünk van mindig” – válaszolta a modell. 

Nézd meg Horváth Éva legutóbbi vlogját, és írd meg, mit gondolsz róla:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top