Sztárok

Gryllus Dorka férjhez megy

Simon Kornél és Gryllus Dorka előbb távkapcsolatban éltek, majd Budapesten lett közös otthonuk. A kisfiuk, Soma már hatéves, de még nem kötötték össze hivatalosan az életüket.

Gryllus Dorka és Simon Kornél nemrég a Lakástalkshow-ban beszéltek régi szakításukról, a kapcsolatukról és a gyermekükről. Gryllus Dorka pár hónapja döntötte el, hogy végleg hazaköltözik, vége az ingázásnak Berlin és Budapest között. A kapcsolatukban sok hullámvölgy volt, de nagyon szeretik egymást, ez nem kétséges. 

„Budapest lett a közös otthonunk. Soma is itt kezdi kialakítani a saját kis világát, itt jár óvodába és dzsúdóedzésre, jövőre pedig itt kezd iskolába járni. Amíg pici volt, többet ingáztunk, még jobban lehetett mozdítani őt is. Szereti Berlint, de most itthon van az ő életének a központja”  – mondja a BEST magazinban Gryllus Dorka, aki a házasságról is szót ejtett. 

Azt még nem tudom megmondani, hogy mikor. Egyszer, egy adott pillanatban. Már a kisfiunk is szóba hozta: Kornéllal beszéltünk épp valami kapcsán az esküvőről, Somika pedig meghallotta, és megkérdezte: most akkor lesz esküvőd, mama? Nem árulok el nagy titkot, az egész családom várja a nagy eseményt. De tényleg csak olyan dolgok állnak az esküvőnk útjában, mint a szervezés, az egyeztetés és az időpont, ami mindenkinek jó lenne

– vallotta be Dorka, majd Simon Kornél vette át a szót. „Feleségemnek hívom Dorkát, igaz, még nem házasodtunk össze, pedig állandóan napirenden van nálunk az esküvőkérdés. Együtt élünk, együtt neveljük a közös gyerekünket, úgy élünk, mint a házasok, de nem vagyunk azok.”

További részletek a jövőbeli esküvőről a BEST magazin ma megjelent számában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top