Sztárok

Csúcstechnikával és specialistákkal keresik VV Fanni holttestét

A rendőrség speciális technikai megoldásokkal és szakértők hada segítségével próbálja megoldani Novozánszki Fanni megölésének ügyét.

VV Fanni több mint két hónapja tűnt el, de a holttestét még mindig nem találták meg. A rendőrség olyan speciális eszközöket is bevet a rejtély megoldásához, amelyeket csak filmben lehetett látni.

A Blikk egy bennfentes információ alapján azt írja, hogy a móri mészárlás óta nem látott erőket és technikai megoldásokat, drága, ritkán használt eljárásokat alkalmaznak a hatóságok. Egy egész bűnügyi csoport dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal, élőlánccal keresik Novozánszki Fanni holttestét, és rengeteg szakértőt vontak be.

  • Vannak speciális nyomozók akik csak szagmintákkal foglalkoznak. Különböző vegyi eljárásokkal felerősítik a szagokat, hogy a kutyák hosszabb nyomon tudják követni őket.
  • Kamerafelvételeket és telefonok cellainformációit elemzik az informatikusok. Ez nem olyan egyszerű, mert a mobiltelefonok csak időnként küldik el a helyzetüket, a két pont között ki kell számolni a koordinátákat.
  • A hemogenetikusok a talált vérből és más mintákból állapítják meg, kinek a DNS-ét hordozzák.
  • Emellett pszichológusok, toxikológiai és igazságügyi elmeszakértő, valamint speciális kutatóegységek segítségét is kérték.

A Blikk úgy tudja, a gyilkossággal gyanúsított B. László már átesett a pszichológiai vizsgálaton, ám ennek elemzését még nem tárták elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top