Sztárok

Vajtó Lajos Tóth Verát is szidta, aki nem hagyta magát

Vajtó Lajos a vasárnapi Sztárban Sztár + 1 kicsi zsűrizését igazságtalannak érezte nevelt lányával, Horváth Csengével szemben, ezért beszólt Ábel Anitának, majd Tóth Verának. Utóbbi nem hagyta magát, tisztázná a helyzetet...

Vajtó Lajos eléggé kibukott Ábel Anitára a Sztárban Sztár + 1 kicsi vasárnapi élő adása után, hiszen ahogy ő fogalmazott, sunyin lehúzta nevelt lányát, Horváth Csengét, aki párjával, Hevesi Tamással ezért nem nyerte meg a legutóbbi versenyt. „Itt még pótanyának titulálta magát a manírkirálynő!, aki tegnap szégyenletesen lepontozta suttyomban, miközben amikor arcát is kellett adni, akkor csak dicsérte” – írta utóbb a közösségi oldalán Vajtó Lajos. Az előző posztjában Tóth Verának is beszólt, aki nem olyan típus, hogy hagyná magát, próbálta tisztázni a helyzetet. 

Tóth Vera tehát azzal magyarázta a pontozást, hogy ez nekik is egy nehéz feladat, és ez amúgy sem egy vérre menő harc, ráadásul Csenge és Tamás már kétszer is nyertek adást, ami nyilván nem véletlen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top