Sztárok

Vajtó Lajos nagyon kibukott Ábel Anitára

Ábel Anita le merte pontozni Vajtó Lajos nevelt lányát a Sztárban sztár +1 kicsiben, de nem teszi zsebre, amit cserébe kapott.

Kétszer egymás után nyerte Horváth Csenge és Hevesi Tamás a Sztárban sztár +1 kicsi élő show-ját. Természetesen a közönségszavazat a döntő, és a nézők mindig nagyon jót szórakoznak a páros produkcióin – ám a zsűri azért van ott, hogy kritizáljon.

Ábel Anita pontosan ezt tette: eléggé lepontozta Horváthékat, amit nem nézett jó szemmel Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos, Csenge nevelőapja. A vállalkozó a Facebook-on fakadt ki, szerinte a magát „pótanyaként” előadó Ábel Anita „suttyomban” pontozta le Csengét. „Ehhez azért pofa kell!” – írta bosszúsan a férfi.

Vajtó a Borsnak is előadta sértődött magánszámát. „Én nem haragszom, csak elmondom a véleményemet (…) Ha a zsűri elmondhatja a véleményét, úgy gondolom, ezt a néző is megteheti. Ha a kamera előtt kell beszélni, mindenki mézes-mázos, amikor pedig a néző nem figyel oda, lehet kevés pontot adni. Azt érzem, azért lett lepontozva, hogy véletlenül se legyen harmadszor is osztályelső. Amikor korábban csak a negyedik helyre elegendő pontot adott neki a zsűri, a nézők szavazataival mégis első lett. Egyetértek azokkal, akik szerint most akartak revansot venni egy gyereken azért, mert a zsűri megszégyenült múltkor” – puffogott Vajtó.

Ábel Anita – aki egyébként hamarosan otthagyja a TV2-t – nem kívánta kommentálni az eddig csak Csenge pótapja fejében létező ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top