Sztárok

Trokán Anna: ,,Anyává válni nem nagy változás”

A színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni, és az evésre sem figyelt oda.

Júniusban született meg Trokán Anna első gyermeke, akit – mint négy elődjét a családból – Károlynak neveztek el. A színésznő nagyon boldog, minden rendben van a picivel, bár nem túl jó alvó. Trokán Anna már a nyilvános szoptatásról is vallott: úgy véli, egy kisbabának ugyanúgy joga van bármikor és bárhol enni, mint egy felnőttnek. A művésznő a Babavilágban mesélt az első pár hónapról és arról, hogy a szülés utáni depressziót is megélte.

Már kicsiként tudtam, hogy nekem a gyerekekkel semmi gondom nem lesz, és számomra az anyává válás nem volt egy nagy változás. Nyilván a napirendem más, és azért sokkoló a sok nem alvás. A baba mondja meg, hogy mi van, főleg az első hetekben. Ez tényleg egy csoda! Még nem ébredtem fel, és szerintem nem is fogok. Úgy mondanám, hogy olyan ez, mint a szerelembe esés

– nyilatkozott az anyaságról Trokán Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top