Sztárok

Szörnyen fest a Jóbarátok Phoebe-je

Lisa Kudrow-ról egy olyan lesifotó készült, aminek minden valószínűséggel nagyon nem örül a színésznő. Smink nélkül talán fel sem ismernénk a Jóbarátok Phoebe-jét.

23 évvel ezelőtt a Jóbarátok szereplői voltak a legmenőbb sorozatsztárok Hollywoodban, és nagyjából mindenkinek sikerült megalapoznia a jövőjét. Sokat változtak ugyan, de kitörölhetetlenek a filmes történelemből. A legszembetűnőbb változás talán Lisa Kudrow-é, aki smink nélkül szinte felismerhetetlen – egy lesifotós kapta le a minap, aminek a színésznő valószínűleg egyáltalán nem örült. 

Fotó: Northfoto

Persze, ez egy abszolút előnytelen kép Lisa Kudrow-ról, olyan is készült róla, amin már visel sminket, úgy azért teljesen más. Szinte hihetetlen, hogy a két képen ugyanaz az ember van. 

Fotó: Northfoto

Lisa Kudrow nemrég ismét egy vígjátéksorozatban, A visszatérés második évadában kapott szerepet. A műsorban egy egykor ünnepelt sorozatszínésznőt alakít, aki mindent megtesz azért, hogy újra reflektorfénybe kerüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top