Sztárok

Mucsi Zoltán a kislánya örökbefogadásáról beszélt

Lovász László ma esti vendége Mucsi Zoltán, aki nemrég ünnepelte 60. születésnapját, de még mindig előfordul, hogy napi 14 órát dolgozik, színházban játszik, sorozatot és filmet forgat. A népszerű színész őszintén beszél magánéletéről, színészi pályafutásáról és szakmai kihívásairól a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában.

Mucsi Zoltánt a színpadon szerettük meg, de a Hope című kisfilmmel zártuk örökre a szívünkbe. A színész ritkán beszél a magánéletéről, így nem is sokat tudunk a családi körülményeiről. Mucsi Zoltán csak tavaly vallotta be, hogy örökbe fogadtak feleségével egy kislányt, akit azóta sajátjukként nevelnek. A színész a Lakástalkshowban elárulta, hogy nagyon családcentrikus ember, három fia és egy lánya van. Kislányuk 5 napos volt, amikor családon belül örökbe fogadták. Az addig fiús apa élete teljesen megváltozott. Egy kislány érkezésével finomság és más energiák jelentek meg a családban.  

Kiderült, hogy nem tudják felnevelni a szülei, és vagy megy állami gondozásba, vagy jön hozzánk. Nem volt kérdés, hogy hová kell neki jönni. Én azt gondolom, hogy ha ő állami gondozásba megy, akkor nekem nem szabad színpadra menni. Ha én ezt nem vállalom be, az egy nagyon hazug lét lenne, amit én a színpadon teszek, azért mert ebben a helyzetben ez kutya kötelességed. Olyan magától értetődő volt, mint amikor valaki elesik az utcán, odamegyek, és felsegítem

– vallott őszintén Mucsi Zoltán Veronika örökbefogadásáról a ma esti Lakástalkshow-ban.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top