Sztárok

L.L. Juniort kirabolták Dominikán

Baráti társasággal indult feltöltődni Dominikára L.L. Junior, a nyaralás azonban már a második nap rémálommá vált számára. Az énekesnek ugyanis eltűnt okostelefonja, amin több mint 25 ezer képet és videót őrzött.

Az énekes az utóbbi időben leginkább a magánéletével szerepelt a médiában: otthagyta a családját egy nőért, akinek megkérte a kezét, majd L.L. Junior mégis úgy döntött, hogy visszaköltözik Csillához és a gyerekekhez. A zenész azóta otthon él, és állítólag minden rendben. Nemrég feltöltődni indult Dominikára a barátaival, az egzotikus országban azonban ellopták a telefonján, ami leginkább az eszmei értéke miatt felbecsülhetetlen számára. 

Forgatni és fellépni is mentünk. Gyönyörű hely Dominika, ez az egy szépséghibája volt, hogy ellopták a telefonomat. Egy irodában voltam, otthagytam a telefont, majd amikor 1 perc múlva visszaértem, már nem volt ott. A helyi magyarok segítettek, a szervező hívta a rendőrséget, mindent megpróbáltak. Próbáltuk felhívni, de ki volt kapcsolva. Azt mondják, hogy meglesz a tolvaj, volt már erre példa. 20-25 ezer kép, videó volt rajta, ez fáj, de 80%-a megvan az otthoni gépemen

– árulta el L.L. Junior a Mokkában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top