Sztárok

Katalin hercegné pocakja szépen látszik a kék ruhában, de nem erről kellene beszélni

Katalin hercegné ruhája, pocakmérete sokkal több témát generált, mint a probléma, amire fel szerette volna hívni a figyelmet. Bár, ha onnan nézzük, legalább a ruhája kapcsán az is szóba kerül, ami sokkal fontosabb.

Menetrendszerűen zajlik a Katalin hercegné ruhája körüli őrület, ezt kell mondanunk. Az első és a második terhessége alatt is lázban tartotta a briteket, mit visel Vilmos herceg felesége, üzenni akar-e valamit Katalin a ruhájával, vagy hogy mekkora már a pocakja, eléggé látszik, nagyobbnak kellene lennie, kisebbnek kellene lennie, a hercegné túl sovány, vagy éppen látszik-e rajta, hogy hízott. Furcsa, hogy ezekről hosszan vitatkoznak különböző fórumokon, viszont most, amikor Katalin hercegné a szülés utáni mentális problémákról beszélt, maga a téma keveseket érdekelt, még mindig inkább a ruha került az érdeklődés középpontjába. 

Mert ebben most látszik, milyen szép nagy már Katalin hercegné pocakja: 

Megnézem
Összes kép (3)

 

Ugyanilyen lelkesek voltak a rajongók az elmúlt napokban, amikor ezek a képek megjelentek. Már most sok kismama szeretne ugyanilyen ruhákat, egymástól kérdezgetik a fórumozók, hozzászólók, hol lehet beszerezni a kabátot vagy ruhákat.

Megnézem
Összes kép (4)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top