Sztárok

David Copperfieldet szexuális zaklatással vádolják

Egy volt modell azt állítja, hogy 17 éves korában az illuzionista drogot tett az italába, és szexuálisan zaklatta.

Brittney Lewis egykori modell azt állítja, hogy David Copperfield kábítószert kevert az italába egy modellversenyen, ahol az illuzionista zsűritag volt. A lány akkor 17 éves volt – írja a 24.hu.

Elmondása szerint a drog teljesen elkábította, csak homályosan emlékszik a történtekre, de azt fel tudja idézni, hogy Copperfield megcsókolja, és leveszi róla a ruháit.

Állítólag másnap Copperfield győzködte a lányt, hogy nem történt köztük semmi, hiszen kiskorú. Másnap egy levelet is íratott vele Brittney-vel, amelyben kijelenti, hogy nem volt köztük fizikai kontaktus.

David Copperfield a Twitteren úgy reagált a vádra, hogy nagy támogatója a #MeToo mozgalomnak, de azt nagyon rossz átélni, hogy őt hamisan vádolják szexuális zaklatásért. Azt kéri, hogy mindkét oldalt hallgassák meg, mielőtt ártatlanul elítélnek valakit.

2007-ben egy másik nő azzal vádolta az illuzionistát, hogy szexuálisan bántalmazta a magánszigetén. Lacey Caroll viszont egy másik férfit is gyanúsított hasonlóval, később pedig elítélték hamis vád miatt, és ő is bűnösnek vallotta magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top