Sztárok

Megszűnt Kadarkai Endre mindkét műsora

A Story4TV egyik pillanatról a másikra megszűntette Kadarkai Endre Arckép és Nemadomfel című műsorait.

Véget ér a nagy sikerű Arckép című műsor a Story4TV-n, számolt be Kadarkai Endre. A műsorvezető szűkszavú Facebook-posztban tudatta követőivel a csatorna döntését.

Kadarkai Endre 2003-ban a Riporter kerestetik! című tehetségkutatóban tűnt fel. Azután a Nap TV-hez csatlakozott, majd a csatorna megszűnését követően megalapította az Arckép műsort szabadúszóként. Több mint száz részt forgatott önköltségen elsősorban a Youtube-ra. Ez a modell azonban nem volt működőképes, ezért úgy tűnt, az Arcképnek vége – pedig már ekkor is óriási sztárok álltak Kadarkai kamerái elé Törőcsiktől Presserig.

Az Echo TV azonban felkarolta a műsorvezetőt és a műsort, és tavaly januári kirúgásáig ott folytatódtak a heti interjúk a kulturális élet neves szereplőivel. A hatalmas botrány kiváltó Ákos-interjú is itt készült el, melyben a Kossuth-díjas zeneszerző kifejti: a nők dolga „valakinek gyereket szülni”.

Nagy Ervin is Kadarkainál szólította fel bocsánatkérésre Andy Vajnát, de a műsor alapvetően politikamentes volt fennállása alatt. A Story4TV a comment:com-nak úgy nyilatkozott: „a döntés szakmai volt, a csatornák átpozicionálása zajlik éppen, egyelőre a vásárolt tartalmakra akarnak koncentrálni, nem a saját gyártásra”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top