Sztárok

Felfedte magát a ViaszBaba írója: ő Krencsey Hella

Krencsey Hella, azaz a ViaszBaba írója arcát vállalva mesélt egy ismert magyar színésznővel való kapcsolatáról. A pár 8 évig volt együtt, ez idő alatt pedig állítása szerint előfordult, hogy a színésznő a fájdalmait és a kudarcait rajta vezette le

Hónapok óta találgatja az egész ország, hogy ki lehet az a titokzatos színésznő, akiről a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella írt. Bár mindeddig nem hullt le a lepel, valószínűleg már nem sokáig marad titok a kiléte. Az írónő végre úgy döntött, vállalja az arcát, és a Mokkában, élő adásban beszélt a könyv születésének körülményeiről, valamint az eddig ismeretlen színésznőről, akivel állítólag hat évig élettársi kapcsolatban élt. 

„Rögtön szeretném tisztázni, hogy nem szeretőként funkcionáltam, hanem egy élettársi viszonyban éltem” – kezdte a beszélgetést Hella, de több piszkos részletet is elárult.

Sokan azt mondják, hogy ez egy bosszúregény, de ez nem arról szól, hogy a színésznőt bármilyen módon bántani szeretném. Egész egyszerűen azt szeretném, ha a nézők jobban belelátnának abba, hogy milyen a színházi világ. Azért írtam meg a könyvet, mert egy büntetőeljárásba kerültem, amiben először gyanúsítottként, majd vádlottként hallgattak ki. Ő azt mondta, hogy én kapcsolati erőszakban tartottam őt hat éven keresztül. Ezért hoztam nyilvánosságra a fényképeket is. Úgy érzem, hogy az ő neve, ismertsége nagyobb lehetőség az ő győzelmére, minthogy én egymagam vagyok, kis hal vagyok…

– mondta a lány, aki azt is elárulta, hogy a színésznő 18 éves fia megzsarolta, hogy ha nem szakít vele, akkor őt sosem látja többé. 

Sok zúzódásom, ütésem, verésem volt. Volt, hogy több hétig nem mentem ki a lakásból. Amikor a gyermeke lemondta a találkozókat, a volt férje zsarolta, vagy a színházban esetleg kudarc érte, rajtam töltötte ki, én meg védekeztem

– sorolta a durva vádakat a ViaszBaba írója, aki azt is elmondta, hogy azóta háromszor találkoztak, de nem tudtak normálisan kommunikálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top