Sztárok

Pataki Ágnes: „Imádok táncolni, de nem a férjemmel”

Hamarosan ismét estélyibe és szmokingba bújik a hazai sztárvilág, hogy egy hangulatos, hajnalig tartó bál keretében ünnepeljék meg a tavaly kimagaslót alkotó közszereplőket.

Nemsokára kezdetét veszi az év legfelkapottabb társadalmi eseménye, a Story Ötcsillag és Díjátadó Gála, ahol nemcsak a magazin olvasói, hanem a kuratóriumi tagok is díjazzák a maguk kedvenceit. Idén Udvaros Dorottya, Kovács Kati, Balázs Fecó, Pataki Ági és Rózsa György alkotják a grémiumot. Ismerd meg őket egymás szemüvegén keresztül! Az öt kurátor frappáns villáminterjúkat készített egymással – elsőként Kovács Kati kérdezte Pataki Ágit.

Mivel tartod fitten magad, mit sportolsz, és milyen rendszerességgel?

A sport terén mindenevő vagyok, például rendszeresen tornázom, futok, biciklizem, síelek. Mindig éppen azt csinálom, ami szembejön. Legrosszabb esetben a kutyánkkal sétálok.

Mennyire szereted az elegáns eseményeket, és fejtörést okoz-e ilyenkor, hogy mit vegyél fel?

Kedvelem az elegáns összejöveteleket, és kizárólag szórakozásnak tekintem, így nem görcsölök azon, hogy mit vegyek föl. Mindig sikerül az alkalomhoz illő darabot elővarázsolni a ruhatáramból.

Pataki Ágnes az egyik kuratóriumi tag. Fotó: STORY MAGAZIN/Birton Szabolcs

Szeretsz táncolni? Láthatunk-e a gálaműsor, illetve a vacsora után a táncparketten?

Imádok táncolni, de nem a férjemmel! Bár ő azt gondolja magáról, jó táncos, ám megsúgom, nem az. Mivel a Story Gálára vele érkezem, ezért sajnos a táncparkett környékén ezúttal ne keressenek!

Mikor volt utoljára olyan nap, hogy egyáltalán nem használtad a mobiltelefonodat?

Ha jobban belegondolok, önszántamból szerintem soha nem volt ilyen. Maximum akkor fordult elő, amikor leejtettem, és nem működött. Sajnos már nem is nagyon emlékszem a mobiltelefon nélküli időkre…

A munka mellett mennyi időd jut a családra és a szabadidőre?

Bár nem szeretem firtatni a koromat, de lehet, annak is köszönhető, hogy egy jó ideje a magam ura vagyok. Szerencsére én oszthatom be a napirendemet, így annyit dolgozom és vagyok a családdal, amennyi pont jólesik; megtalálom az egészséges egyensúlyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top