Sztárok

Katalin hercegné rendhagyó szülést tervez, jó oka van rá

Vilmos herceg és Katalin hercegné áprilisra várják harmadik gyereküket, és borítékolható, hogy ugyanolyan felhajtás lesz a kicsi érkezése körül, mint az első két alkalommal volt.

György herceg születésekor Katalint és Vilmost akkor felhajtás vette körül, amire még ők sem számítottak, pedig azt hitték, mindenre felkészültek. Charlotte, vagyis Sarolta hercegnő esetében még inkább fokozódott a helyzet, voltak olyan páciensek, akik alig tudták megközelíteni a paddingtoni St. Mary kórházat. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg otthonszülést tervez, mert nem akarnak akkora felhajtást, mint György és Sarolta születésekor
fotó: Europress

„Aggódnak a káosz miatt, hogy újra megismétlődik az, ami az első két gyerekük születésekor, hogy a különböző sajtóorgánumok több száz képviselője ott táborozott a kórház előtt; ezt most szeretnék elkerülni” – mondta az egyik bennfentes az Express nevű brit lapnak. 

Katalin hercegnének kényelmesebb lenne, ha nem kellene a kórházba sietnie
fotó: Europress

Ezek az élmények azok, amelyek miatt Katalin hercegné most éppen komolyan fontolgatja, hogy ezúttal otthon szüli meg a gyerekét. Pontosabban, vagy a Kensington-palotában, vagy pedig a norfolki Anmer Hallban, ha hinni lehet a Hello magazin értesüléseinek. Úgy legalább nem zavarnak más kismamákat és más családokat, ami miatt a hercegnő szégyellte magát. 

Nem ez lesz az első eset a királyi családban, hogy valaki otthon szül. Maga a királynő is a Buckingham-palotában szülte meg a fiait, lányát pedig a Clarance House-ban. Tulajdonképpen Vilmos herceg volt hosszú idő után az első, aki 1982-ben kórházban született. 

Fotó: Europress/ Vilmos herceg és György herceg

Az otthonszülés ennek ellenére rendhagyónak számít, és sokan úgy értelmezik, hogy Katalin hercegné szakít a hagyományokkal, hiszen nemcsak a két gyereke született a St. Maryben, de Vilmos és Harry is ugyanezen a klinikán jött világra. Egyesek szerint Katalin ezzel Diana emlékét nem tiszteli. A herceg azonban támogatja a felesége kezdeményezését, és ha minden rendben megy, akkor áprilisban Katalin otthon hozza világra a harmadik gyerekét

A szülés körüli találgatások másik népszerű témája az, hogy vajon a hercegné harmadik gyereke lány vagy fiú. Egyelőre azok vannak többségben, akik szerint kislány lesz, és már arra is lehet fogadni, hogy nagyon hasonlít majd Sarolta hercegnőre

Charlotte, vagyis Sarolta hercegnő Fotó: Europress

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top