nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Eddig tartott Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata

Eddig tartott Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata

Állítólag a munkára ment rá a fiatalok szerelme. Gyurta Dani és Cserpes Laura szűkszavúak a pletykákkal kapcsolatban.
NLCafé
f Ajánlom

Elsöprő találkozásnak nevezte Cserpes Laura, ahogy Gyurta Dani belépett az életébe, a csoda azonban alig több mint egy évig tartott. A pár közeli ismerőse szerint mindennek vége a gyönyörű énekesnő és az olimpiai bajnok úszó közt. Bár továbbra is „hatalmas érzelmek” kavarognak köztük, a kapcsolat a munka áldozata lett.

Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz, vagy külföldi edzőtáborokba utazik, legutóbb épp a Távol-Keleten, Szingapúrban volt. Idén azonban egyedül utazgatott, pedig tavaly Floridába magával vitte a szerelmét is. De rengeteg más dolog leköti azt az egyébként is kevés szabadidejét, amely egy élsportolónak megadatik. Az úszószövetség elnökségének és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagja, elfoglalt sportdiplomata, és ez bizony sok kötelezettséggel jár” – sorolta a Blikk informátora Gyurta sűrű programját.

E mellett persze Laura is folyamatosan forgatott, koncertezett, és zenét szerzett, így sajnos a szerelmeseknek minden más mellett csak egymásra nem maradt idejük.

A lap azt is tudni véli, hogy az egy héttel ezelőtti utolsó közös szelfi is már csak a szerelem emlékének szólt Cserpes Laura oldalán.

Megosztás Facebookon