Sztárok

Cooky a szülőszobáról jelentkezik be: megszületett Kevin

Cooky és párja, Debóra már a kórházban vannak, hiszen elfolyt a magzatvíz, nemsokára érkezik a kis trónörökös. A rádiós a szülőszobáról jelentkezett!

Mindenkit meglepett, amikor Cooky bejelentette, hogy 27 évvel fiatalabb kedvese, Debóra babát vár. Azóta már tudjuk a kis trónörökös nevét is, sőt a rádiós a babaszobában is körbevezette a nézőket. Pár napja már Debóra pocakját is láthattuk, ma reggel pedig a Rádió1-en, a kórházból jelentkezett be élőben a műsorvezető, hiszen 7 óra körül megindult a szülés. 

#Kevin💙 #mybabyboy

▫️⬛️Szécsi Debóra⬛️▫️ (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

Reggel 6:50 körül értünk be a kórházba, és el is folyt a magzatvíz. Nem császáros szülés lesz, természetes úton jön világra a kisfiunk, és én is bent leszek a szülőszobán

– mondta izgatottan Cooky, de csak ennyire volt ideje, hiszen be kellett mennie a szerelméhez. A műsorvezető azt is elárulta, hogy Debóra nagyon ügyes és bátor, biztosan minden rendben lesz.

Információink szerint megszületett a kisfiú, minden rendben ment, részleteket később közöl a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top