Sztárok

Vastag Csaba igazoltatás közben szelfizik

A mosolyokból úgy vélhetjük: csak rutinellenőrzés történt.

Ha megnézzük Vastag Csaba Instagram-oldalát, látható, hogy átlagosan napi kettőt posztol, és ebből viszonylag kevés a szponzorált tartalom. Vastag tulajdonképpen mindent megoszt az életéből, például azt a pillanatot is, amikor az öccsével lóg. Mint azt a 24.hu megírta, Vastag Csaba indult volna A Dal 2018-as versenyében, úgy tervezte, hogy Amerikában készített dalával méretteti meg magát. Akkor mondott le tervéről, amikor kiderült, hogy öccse, Vastag Tamás is jelentkezett, sőt be is került az élő műsorba. 

Kérlek A DAL - ban gondoljatok Tomikára 😃 Én is azt teszem 😃 #szurkolas #dal #eurovision

Csaba Vastag (@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

Vastag egy pár napos poszttal belesimult az átlag instagramozók világába, hétvégén a hó köszönt vissza mindenhonnan. Megosztotta ő is, amit lát. 

A Kegyetlen ... Idő ... #letitsnow #letitgo #freeze #timeflies #stop #sony #xzpremium #porcukor

Csaba Vastag (@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

Egy igazi instagramozó egyben profi szelfiző is kell legyen. Olyasfajta, aki, mint vadász a lesen, félszemmel mindig azt a pillanatot várja, amikor előkaphatja a telefonját, és lőhet. Az énekes szerint ez az igazoltatás is ilyen volt. Rajongói kérdezik, hogy mi történt, de Vastag nem válaszol, pedig egész könnyen kiderül, hogy a képen Csordás Ákos, egykori x-faktoros szerepel, tehát nyilván valami viccről van szó. Szó nincs itt #thuglife-ról, azaz gengszterkedésről.  

Mi legyen most Magával ? 😃😃 #thuglife #police #busted @akoscsordas5

Csaba Vastag (@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top