nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Stohl Luca őszintén beszélt apja válásáról

Stohl Luca őszintén beszélt apja válásáról

A fiatal lány nem érti, anyja hogy bírta évekig Stohl András mellett. Luca korábban soha nem hallott részleteket is mesélt szülei kapcsolatáról.
NLCafé
f Ajánlom

Tizenhárom év házasság után ért véget Stohl András és felesége kapcsolata. Luca elmondása szerint édesanyja nem bírta tovább a sorozatos félrelépéseket, betelt nála a pohár, ezért beadta a válókeresetet. A lány a Micsoda nők! felvételén mesélt arról, hogy élte ezt meg tízévesen, és hogy értékeli apja akkori életvitelét mai fejjel, írja a Bors.

„Nem tudom azt elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki” – árulta el Stohl Luca.

Stohl András és Luca több műsorban is együtt szerepelnek

Eközben viszont az is kiderül, a szülők a válás alatt is nagyon odafigyeltek a gyerekekre. „Nem éreztem, hogy a válás nekünk rossz, mert tudtam, hogy bármikor találkozhatunk apával. Nem éreztem a hiányát, mert egyébként is harminc napon harminckét előadása volt” – fogalmazott a legidősebb Stohl lány.

Luca korábban arról mesélt, dühös az apjára, amiért féktelen életet él. „Amikor a második balesete volt, megmondtam neki, hogy ezt nem teheted, nem csak magad miatt, hanem a gyerekeid miatt, a feleséged miatt, az édesanyád miatt” – fogalmazott a lány, és Stohl állítólag hallgatott is rá.

Megosztás Facebookon