Sztárok

Hosszú Katinkának döntenie kell

Nem bírja a feszültséget az internet. Rajongói és haragosai sorra szólítják fel Hosszú Katinkát: így vagy úgy, de tegyen pontot magánéleti válsága végére.

Valószínűleg az érintettek lennének a legboldogabbak, ha elmozdulna a holtpontról válságba jutott kapcsolatuk. Hosszú Katinka és Shane Tusup drámája december vége óta tart. Az olimpiai bajnok úszó és edző férje különköltöztek, és még az uszodában is kerülik egymást. Volt kollégáik már biztosra veszik, hogy Hosszúék házassága egyszer s mindenkorra véget ért.

Ha ez nem lenne elég, Katinkát folyamatosan bombázzák a kommentelők: döntsön végre. „Szerintem már kezd egyértelművé válni a döntésed! De akkor miért kell ezt csinálni már két hónapja? Ne felejtsd el, amit elértél, azt nem csak magadnak köszönheted” – írja egyikük, aki annyira a szívén viseli az úszó sorsát, hogy az sem tűnt fel neki, még nem telt el egy hónap az ügy kirobbanása óta.

Hosszú és Tusup továbbra sem beszélnek | Forrás: NLCafé/Facebook

Igazi házmesterek is feltűnnek a hozzászólók között. „Nincs hozzád kedvem, Katinka! Zűrös lettél, tegyél magad körül rendet! Ez így nem OK! Te is tudod, gondolom! A pénz nem minden! Viszont előbb-utóbb rövidre kell zárni a dolgokat!” – fogalmazott egy másik erkölcscsősz a Bors szerint.

Valaki azt is tudni véli, hogy Katinkát „manipulálják” a közvetlen környezetéből, ezért nem békül ki Shane Tusuppal. De persze olyan is akad, aki mindent „ordibáló, pénzéhes, telhetetlen főnöke”, azaz férje nyakába varr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top