Sztárok

Újabb versenyt mondott le Hosszú Katinka

Egy újabb pénzdíjas versenyt mondott le Hosszú Katinka, aki nem indul Luxembourgban az Euro Meet elnevezésű úszóversenyen.

Eddig szinte Hosszú Katinka volt az arca a luxembourgi Euro Meet elnevezésű úszóversenynek, legalább is eddig a háromszoros olimpiai bajnok úszónő is szerepelt az esemény beharangozó reklámjaiban, de úgy tűnik, Hosszú Katinka lemondta a szereplést.

Hosszú Katinka a női 200 méteres hátúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 28-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Hosszú Katinka a női 200 méteres hátúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon, a Duna Arénában | MTI Fotó: Illyés Tibor

Erre következtet legalábbis a Blikk, amely nem találta Hosszú Katinka nevét a január 27–29. között rendezett verseny hivatalos rajtlistáján, csak a címvédők között.

Hosszú Katinkára magánéleti válsága nincs túl jó hatással, az úszónő legutóbb a múlt hétvégi, antwerpeni versenyt mondta vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top