Sztárok

Hirtelen meg kellett műteni Sebestyén Balázst

A rádiós szerencsére jól van, de nem várt fordulatot hozott számára a hétvége. Sebestyén Balázs vakbele mondta fel a szolgálatot.

A műsorvezető maga számolt be állapotáról egy Facebook-posztban. Sebestyén Balázs a lábán viselt kompressziós harisnyáról készült kép mellé szolgált egy kis magyarázattal: eszerint délelőtt még gond nélkül játszott a gyerekekkel, este pedig már műtéthez készítették elő. Begyulladt vakbelét sikeresen eltávolították, de a rádiós egyelőre a kórházban marad.

Balázs elárulta, a ma reggeli teniszmeccset szerette volna ágyból nézni. „Van egy kínai mondás, miszerint: »ne kérd, mert megkapod«. Vigyázzatok, mit kívántok magatoknak” – tette hozzá viccesen. A műsorvezető már kedden visszamenne dolgozni, pedig a Blikk szakértője szerint az ilyen műtétek utáni lábadozás akár tíz napig is eltarthat.

Nem ez lenne az első csodálatos gyógyulás a Sebestyén családban: Balázs felesége állítólag az akarata erejével forrasztotta össze szilánkosra tört térdét korábban. Kérdés, Balázsnak miért kellett egyáltalán kés alá feküdnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top