Sztárok

De dögös a 71 éves Susan Sarandon a SAG-gálás ruhában!

Idén nyugalomban zajlott a SAG-gála, ahol az este egyik legtündöklőbb csillaga a 71 Susan Sarandon volt. A színésznő kirobbanó formában van, a ruhaválasztása pedig egyszerűen tökéletes volt.

Susan Sarandon ismét bebizonyította, hogy nem csak a fiatal, bomba alakú színésznőké Hollywood, sőt. Az utóbbi évek díjátadóin sorra az idősebb művésznők viszik a prímet, így történt ez a tegnapi SAG-gálán is, amely ezúttal csendben, nyugalomban zajlott. Az est folyamán minden szem Susan Sarandon elképesztően dögös estélyijére szegeződött, a 71 éves színésznő tarolt a szettjével. 

Az elképesztően csinos Susan Sarandon a SAG-gálán – Fotó: Frazer Harrison/Getty Images/AFP

Az Oscar-díjas színésznő egy szűkre szabott Alberta Ferretti-estélyit húzott a nagy eseményre, és ezúttal nem a dekoltázsával, hanem a szuper alakjával hívta fel magára a figyelmet. Susan Sarandon a „kiemelkedő színésznői alakítás egy minisorozat vagy tévéfilm főszerepében” kategóriában volt jelölt a Viszály: Bette és Joan című sorozatban való ténykedéséért, a díjat azonban Nicole Kidman zsebelte be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top