Sztárok

Durva dolgokat kértek Kim Kardashianék a gyereküket megszülő béranyától

A legapróbb részletekig meghatározták, mit ehet és mit csinálhat az a nő, aki kihordta a gyereküket. Az is kiderült, mennyiért vállalta.

Január 15-én született meg Chicago West, Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke. A babát egy béranya hozta világra, és a Blikk cikke szerint a házaspár elég bizzar dolgokat követelt a nőtől.

A béranya szerződése olyan apróságokra is kitért, mint hogy a terhessége alatt nem ehetett lágy sajtokat, nyers húsokat, hotdogot, májat, joghurtot és semmit, ami A-vitamint tartalmazott. Halak közül egyedül a tonhal volt megengedett, de csak meghatározott mennyiségben.

De nem csak az étkezés terén szabtak szigorú feltételeket. A gyereküket kihordó nő nem vehetett forró fürdőt, nem szaunázhatott, nem használhatott hajlakkot vagy bármi olyat, ami vegyszert tartalmazott. A körmét is csak egy maszkban csináltathatta meg.

A béranya személyét máig titok övezi, de belegyezett minden feltételbe. Kiderült az is, hogy Kardashianék 68 ezer dollárt, azaz 17 millió forintot fizettek neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top