Sztárok

Szulák Andrea megérezte édesanyja halálát

„Nem tudom, mi lehetett az arcomon… akkor történt, csak egy pillanat” – emlékszik vissza édesanyja halálára Szulák Andrea.

Szulák Andrea éppen a színpadon állt a Funny Girl címszerepében a Budapesti Operettszínházban, amikor az édesanyja elhunyt, ő pedig megérezte, mi történt.

„Nagyon beteg volt már, mindennap mentem be a kórházba hozzá, tudtuk, hogy napok kérdése csak, hogy bekövetkezzen a vég. Mentem be hozzá egy nap, előadás előtt. Aludt. Mondtam a nővérkének, hogy vissza fogok majd jönni az előadás után. Mondta, hogy ne… Most köszönjek el tőle, hátha addigra elmegy. Áldja meg a jóisten a nővérkét, bárhol is legyen!” – mesélte a Story4 TV ArcKép című műsorának  promóvideójában Szulák Andrea, aki biztos benne, hogy bár édesanyja akkor aludt, hallotta őt, és békében távozott, ő pedig megérezte a pillanatot, amíg a színpadon állt. „Emlékszem, hogy Margittai Ági mondat közben megállt, elkerekedett a szeme, teljesen elsápadt, és csak nézett rám, én meg rá. Nem tudom, mi lehetett az arcomon… Nem volt rendezett szituáció, akkor történt, csak egy pillanat. Lement az előadás, én rögtön hívtam a kórházat, és mondták, hogy anyám elment” – elevenítette fel a szomorú emlékeket Szulák Andrea Kadarkai Endre riporternek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top