Sztárok

Szexuális erőszak miatt nyomoznak a híres színész után

Szexuális erőszak miatt indítottak nyomozást Steven Seagal ellen.

Nyomozást indított Steven Seagal ellen a Los Angeles-i rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt. A rendőrség csak annyit árult el az ügyről, hogy egy 2005-ben történt eset miatt indítottak eljárást.

Steven Seagalt az elmúlt időszakban több színésznő is megvádolta szexuális zaklatással. Köztük van Portia de Rossi, Julianna Margulies és Rae Dawn Chong is.

Steven Seagal amerikai filmszínész, zenész ad koncertet a Budapest Kongresszusi Központban 2014. június 27-én | MTI Fotó: Soós Lajos

Chong azzal vádolja Segalt, hogy a férfi a nemi szervét mutogatta neki, és több szexuális töltetű üzenettel is traktálta. Portia de Rossi novemberben azt írta Twitterén, hogy egy meghallgatás során Seagal kicipzározta a nadrágját a színésznő előtt. 

Seagal képviselői tagadták a színésznők vádjait – írja az Index.

2010 áprilisában Seagal korábbi asszisztense, a 23 éves amerikai manöken, Kayden Nguyen 1 millió dollárra beperelte a színészt szexuális zaklatásért és bántalmazásért. A modell azt mondta, már a munkába állás napján az 58 éves színész jelezte szexuális igényeit, miszerint neki az a dolga, hogy a nap 24 órájában, heti 7 napon át a férfi rendelkezésére álljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top