Sztárok

Hatalmasat nőtt Vasvári Vivien pocakja

Vasvári Vivien nagyon sok képet megosztott magáról, mióta bejelentette, hogy terhes, ám mindig olyan ruhában, amiben nem látszott a hasa. Most végre megmutatta, mekkora már a pocakja,

Nemrég kiderült, hogy biztosan folytatódik a Feleségek luxuskivitelben, hamarosan a pontos dátumot is nyilvánosságra hozzák. A műsorban derült ki például, hogy Vasvári Vivien második gyermekét várja, az első évad végén pedig Smaltig Dalma is bevallotta, hogy terhes. Előbbi luxusfeleség a közösségi oldalán is eléggé aktív, eddig viszont rejtve maradt a pocakja – valószínűleg csak a ruhaválasztás és a megfelelő beállítás miatt. Nos, most lerántja a leplet Vasvári Vivien, aki éppen Dubajban vakációzik vőlegényével, Fecsóval. 

Bár a gömbölyödő pocakra figyel mindenki, Luxus Vivi mégis szerelme bőrszínére hívja fel a figyelmet. Sok kommentelő pedig azon csodálkozik, hogy mennyire magas Fecsó, pedig Vivien is elég magasnak számít. „Szóba sem jöhet nálam alacsonyabb férfi” – válaszolt a rajongóknak Vivi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top