Sztárok

Sztárban sztár meg egy kicsi: Horváth Csenge és Hevesi Tamás lett a heti győztes

Lezajlott a Sztárban sztár +1 kicsi 7. élő adása, amelyre a gyerekek szólóprodukciókkal készültek. Horváth Csenge és felkészítő mestere, Hevesi Tamás zsinórban másodszor lett heti győztes.

Vasárnap este a Sztárban sztár +1 kicsi 7. élő show-ja rendhagyó adás volt: a kicsiké volt a színpad. A gyerekek ugyanis a felnőtt párjaik nélkül (ők ezúttal csak a felkészülést segítették) léptek fel, szólókat adtak elő.

A zsűri és a gyerekek szavazatai alapján a következő lett a sorrend: az első helyen holtversenyben Ádám Botond (felkészítő mestere: Kozma Orsi) és Nagy Bogi (mestere: Nagy Adri), a másodikon Varga Szabolcs (mestere: Vastag Tamás), míg a harmadikon Horváth Csenge (mestere: Hevesi Tamás) állt.

A 7. adást a második körös szavazással (azaz a nézők szavazataival) együtt Horváth Csenge nyerte meg, aki napjaink énekesnői közül az egyik legbrutálisabb hangút alakította a színpadon. Adele Hello című slágerével varázsolta el a zsűrit és a nézőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top