nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Íme az első fotó Niki Belucci kisbabájáról

Íme az első fotó Niki Belucci kisbabájáról

Niki Belucci sokat küzdött azért, hogy gyermeke lehessen, három vetélés után sem adta fel, és végre sikerült – írja a Blikk.
NLCafé
f Ajánlom

Niki Belucci közösségi oldalán jelentette be, hogy édesanya lett. A szexi lemezlovas három vetélés után sem adta fel a küzdelmet. Álma most valóra vált, bejegyzésében hosszasan ír erről: „Egyszerűen álmomban nem gondoltam volna, hogy anyának lenni mit jelent igazán! Vágytunk a babára nagyon, azt hiszem, ez nem titok, de sosem tudtam, anyukám mit érezhet irántam, és nem arra gondolok, hogy szeret-e vagy sem, mert azt tudom, hogy igen, és természetesen én is őt, de ez az érzés ismeretlen volt! Erre nincs szó sajnos!!…” – írja Niki Belucci.

Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg azt,ami most bennem kavarog. Annak ,akinek nincs gyereke ez nagyon nyàlas lesz ,de muszàj megosztanom veletek. Velem voltatok jòban rosszban, így ez is ide tartozik:)))) Egyszerûen àlmomban nem gondoltam volna,hogy anyànak lenni mit jelent igazàn!! Vàgytunk a babàra nagyon ,azt hiszem ez nem titok:))) de sosem tudtam anyukàm mit èrezhet iràntam ès nem arra gondolok,hogy szeret-e vagy sem:))) ❤️mert azt tudom ,hogy igen ès termèszetesen èn is ôt ,de ez az èrzès ismeretlen volt!!! 😍Erre nincs szò sajnos!! 🤭 Ez több,mint szeretet ès szerelem !!! Ezèrt èrdemes lètezni!!!! Ez maga az èlet èrtelme ès ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha àtèljük!!!!! Amíg èlek a csalàdom lesz szàmomra a legfontosabb👪 ès azt tûzon🔥-vízen💦keresztûl vèdeni fogom!!! Köszönöm anyukàmnak 👩‍👧‍👦azt a rengeteg szeretetet ès aggòdast,törôdèst ès fàradsàg nèlküli èjszakàzàsokat:)) ,amit kaptam/kaptunk ès ,amit èn is adhatok màr a kisfiamnak👶🏻 Kívànom tiszta szívembôl 🙏minden pàrnak,akik babàt szeretnènek ,hogy minnèl hamarabb jöjjön össze nekik🙏 !!!!!!!! Ès tudom,hogy nincs Anyàk napja ,de minden ANYUKA elôtt tiszteletem!!!!! 💐Mèrhetetlen,amit ôk kèpesek adni ès elviselni legyen az mondjuk ne menjünk messzire mèg friss az emlèk:)) legyen az akàr a szülès:)) Köszönöm Dr. Vereczkey Attilànak👨‍⚕️, hogy annyi beteg mellett,mindig 100%-os figyelmet kaptunk ès sikerült vègre a babànkat a Petriben összehozni☺️🔬💊💉, ès az èn dràga szülèsz-nôgyògyàszomnak 👩🏻‍⚕️Varga Cecíliànak Illetve a szülèsznômnek T. Heninek👩🏻‍⚕️ ès nem utolsò sorban a szerelmemnek🤴🏻😍❤️ ,aki èjjel fèl2-tôl 🕜fogta a kezemet ès vègig hôsiesen àllta a sarat ès egy pillanatra sem hagyott magamra ,pedig néha èn magamat sem viseltem:))) Nem is hùzom tovàbb a szòt. Köszönöm a Szent Jànos Kòrhaz🏥 csecsemôseinek ès a nôvèrkèknek azt a figyelmessèget ès önzetlen segítsèget ,amit itt kaptunk. Örülök,hogy itt adhattam èletet a mi kis kincsünknek. 🤱🏼 Ilyen egy boldog es elègedett baba ,aki 2.nap màr mosolygott👶🏻😍ès ezzel a kèppel bùcsùzunk is az osztalyròl!! Ui: köszönöm a baràtaimnak,akik vègig tàmogattak ebben a nehèz idôszakban is!! 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️❤️❤️

Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucciofficial) által megosztott bejegyzés,

Megosztás Facebookon