Sztárok

Várkonyi Andrea otthon is pszichológust játszik

Hamarosan megszerzi diplomáját pszichológiából Várkonyi Andrea, és időnként haza is viszi a tanultakat Bochkor Gáborhoz.

Belgyógyász és egészségügyi közgazdász-menedzser diplomája mellé nemsoká újabbat szerez Várkonyi Andrea: pszichológus lesz. A TV2 volt híradósának a Tényeket elhagyva több a szabadideje, így nem volt akadálya annak, hogy visszaüljön az iskolapadba. A képzés miatt maga is szakemberhez jár, szerinte ebben semmi különös nincs.

„Nem kell ahhoz bolondnak lenni, hogy az ember terápiára járjon. A pszichológusok is rendszeresen járnak egy másik kollégához. Mindenkinek kellene pszichológus és önismeret, Gábornak is szoktam javasolni!” – mondta Várkonyi Andrea a Borsnak.

Persze a javaslat néha erélyesebbre sikerül, és ezt Bochkor Gábor szóvá is teszi. „Igaz, nem tudatosan, de a tanultakat akaratlanul is alkalmazom rajta. Meg is jegyzi néha, hogy látom, most a pszichológus beszél belőled! Sőt, előfordul, hogy egyes helyzetekben ki is jelenti, félig viccesen, hogy ne pszichologizálj!”

Várkonyi és Bochkor kapcsolata tíz éve mesébe illő, annak ellenére, hogy még mindig nem házasodtak össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top