Sztárok

Otthagyta a fogát a dzsungelben Wossala Rozina

Ha választhatott volna, biztos nem próbálja ki a dél-afrikai egészségügyet Wossala Rozina, de nem volt más választása.

Bár nagyon-nagyon közel járt hozzá hogy megnyerje, Wossala Rozina végül csak második lett a Celeb vagyok, ments ki innen! nemrég véget ért évadában. Azt viszont eddig nem is sejthettük, hogy a séf már a harmadik napon majdnem feladta a küzdelmet. A harminchárom éves lány ugyanis elhagyott egy tejfogat.

Üdv Afrikából 📷💋#egyuttmegyunk #followthebeast #rtlklub

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

Ez még nem is lett volna baj, de egy szilánk az ínyében maradt, és pokoli fájdalmakat okozott neki. „Egy tátong­ó, nyílt szájsebbel ültem a zuhogó esőben a dzsungel közepén, szétinjekciózott arccal, és arra gondoltam, nem biztos, hogy ezt szeretném csinálni” – mondta Wossala Rozina a Blikk szerint.

„Váratlanul ért, hogy pont Afrikában, a harmadik napon adta meg magát. A legnagyobb probléma az volt, hogy a szilánk miatt orvoshoz kellett mennem, méghozzá magánkórházba. Azt hittem, öt perc lesz az egész, végül fél órára nyúlt a beavatkozás” – eleveníti fel a kalandot Rozina, aki piros egyenpólóban, mikroporttal a nyakában ült be a fogorvosi székbe a doki legnagyobb meglepetésére.

A sztárséf  nem bánja, hogy eddig megtartotta a tejfogat. „Szerintem aranyos dolog, hogy felnőttkorában van még az embernek egy tejfoga! Mondhatni, a kabalafogam volt, így itthon egy dobozban őrzöm” – árulta el.

A fiatal lányt egyébként nagyon marasztalta az ország: Rozina kezét ugyanis még a reptéren megkérte egy romantikus helyi lakos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top