Sztárok

Orbán József az életéért küzd, öt kemoterápián van túl

A zenész súlyos állapota ellenére vállalta, hogy színpadra lép, de Orbán Józsi az Omega nagykoncertje után már a színfalak mögött infúziót kapott.

A 100 Folk Celsius legendás énekese rosszindulatú tüdődaganattal küzd, erről korábban a Blikk számolt be, és bár egyenesen a betegágyáról érkezett az Omega koncertjére is, nem akarta kihagyni a fellépést. A BEST magazinnak a kulisszák mögött mesélt, miközben infúziót kapott.

Egyelőre nem akarok konkrétumot mondani a betegségemről, csak annyit, hogy nem kicsi a baj. Két hónap múlva többet tudok, akkor előrébb leszünk a kezelésekkel. Március 1-jén van a születésnapom, azt már egészségesen szeretném megünnepelni, és az orvosom szerint erre minden remény megvan.

Orbán Józsi otthon gyógyul, csak kezelésekre jár be a kórházba, és szerencsére magát a kezelést jól bírja, de hozzátette: „Az, ami utána jön, szörnyű. Olyankor sem az étel, sem az ital nem kell.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top