nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Letöltendőt kértek Oszter Sándorra

Letöltendőt kértek Oszter Sándorra

Minden vádlottra, így Oszter Sándorra is letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész a másfél éve tartó vesztegetési perben.
NLCafé
f Ajánlom

Lassan ítélet születhet abban a hat vádlottra kiterjedő, szövevényes büntetőügyben, melynek Oszter Sándor az ötödrendű vádlottja. A vád befolyással üzérkedés, állítólag az elsőrendű vádlottól csaltak ki a többiek tízmillió forintot azért cserébe, hogy „elsimítsák” az ellene folyó bírósági eljárást.

A színész folyamatosan hangsúlyozta ártatlanságát, állítása szerint nem tud semmit az ügyről. Azt mondja, neki mindössze filmszerepet ajánlottak, még egy előforgatáson is részt vett, amit nem fizettek ki, ezért neki tartoznak pénzzel. Egyébként pedig abban az időben Oszter sokat ivott, így nem emlékszik mindenre pontosan.

Oszter Sándornak nem áll jól a szénája a bíróságon

Az ügyész szerdán minden vádlottra letöltendő szabadságvesztést kért, Oszterre négy évet és hét hónapot. Ez szinte a törvényi maximum. „Ez egy rémálom, ami ott történik” – mondta megtörten a tárgyalás után a Blikknek a színész.

Eközben egy másik büntetőeljárás is folyik Oszter Sándor ellen, természetkárosításért. A színész diósjenői telkén állítólag illegálisan vezette el a falu patakját, hogy azzal táplálja kerti tavait.

Megosztás Facebookon