Sztárok

Ez Hosszú Katinka válasza Shane bocsánatkérésére

Hetek óta Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságától hangos a sajtó. Nos, látszik, hogy nincsen minden rendben, de az úszóedző megható vallomása talán még Katka szívét is meglágyította.

2-3 héttel ezelőtt derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy Shane Tusup és Hosszú Katinka házassága megromlott. Erre sok jel utalt: külön töltötték a karácsonyt, Shane a versenyeire sem utazott el feleségével, a napokban pedig kiderült, hogy Katinka elköltözött otthonról. Tegnap került sor az Év Sportolója gálára, ahova Katinka az édesapjával, Shane pedig az édesanyjával érkezett. Végül Tusup lett az év edzője, Hosszú pedig az év női sportolója. Shane olyan beszédet tartott, ami után még a legnagyobb kritikusai szíve is meglágyult.

Később a szöveg teljes egészében a közösségi oldalán landolt. Igen, Shane Tusup magyarul mondott köszönőbeszédet, amelyben bocsánatot kért Katinkától és azoktól, akiket az elmúlt időszakban megbántott. 

Nos, ehhez tényleg nincs mit hozzáfűzni, látszólag szívből jött, a beszéd alatt Hosszú Katinka is elpityeredett, sokak szeme könnybe lábadt. A kommentelők pedig remélik, hogy van esély helyrehozni a kapcsolatot – mind az uszodában, mind a házasságukban. A bocsánatkérés persze az Iron Ladyt is meghatotta, így reagált: 

Úgy gondolom, hogy mindketten elfáradtunk egy picit. Egy kicsit visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni. Ami nem nagyon sikerül manapság

– mondta az úszófenomén a díjkiosztót követően az M4Sportnak, mikor edzőjéről és férjéről, Shane Tusupról kérdezték, hozzátette, ahogy a pozitív helyzetekben, úgy most is meg kell birkózniuk a reflektorfénnyel.

„A lezárás mindenre igaz?” – tette fel a riporter a kérdést, ami mindenkit érdekel.

Az egymásra figyelés időszaka jön most. Számomra is furcsa, hogy az hír, hogy besétálok az uszodába. Ez az, amit meg kell tanulnunk kezelni. Mi is részesei vagyunk annak, hogy ismertek lettünk, együtt építettünk fel egy brandet. Megvoltak a sikerek, vannak nehéz időszakok is. Dolgozunk a megoldáson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top