nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hámori Gabriella és Juhász Péter első családi fotója

Hámori Gabriella és Juhász Péter első családi fotója

Alig egy éve derült ki, hogy Hámori Gabriella és a politikus, Juhász Péter egy pár, máris jött a hír, hogy a színésznő várandós. Most először láthatjuk őket együtt, ráadásul a kislányukkal közös családi képen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Májusban derült ki, hogy Hámori Gabriella gyereket vár Juhász Pétertől, amivel alaposan meglepték a nyilvánosságot. Mint kiderült, a színésznő a megismerkedésüket követően szinte azonnal teherbe esett, és bár ez elsőre talán túl gyorsnak látszik, mégis tudatos terveztek meg mindent, 

Azt hiszem, a Jóisten küldte nekem Gabit. Fél évvel azután találkoztunk, hogy elváltunk az előző kapcsolatommal.

– mondta Juhász Péter a BEST magazinnak. A politikus úgy fogalamzott, akkoriban a padlón volt, félt, hogy a három gyerekével megváltozik a kapcsolata, de szerencsére minden rendeződött.

Egy előadáson találkoztak, ennek részleteiről is meséltek, Hámori Gabi pedig beismerte, hogy tele volt előítéletekkel, és Péternek meg kellett dolgoznia a bizalmáért. A színésznővel ellentétben a politikusnál hamar jöttek az érzelmek, rögtön az első találkozáskor. 

Ahogy beszélgettünk, azt éreztem, amit eddig csak filmekben, színházban láttam, regényben olvastam: meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Beleszerettem Gabiba.

Hámori Gabriella és Juhász Péter kislánya karácsony előtti héten született, és Lottit most a BEST magazinnak megmutatta a pár. 

Hámori Gabriella és Juhász Péter a BEST címlapján mutatták meg a kislányukat, Lottit

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon