Sztárok

Gyerekprojekten dolgozik Ambrus Attila és felesége

A viszkis rablóként ismert Amburs Attila ötvenéves kora ellenére azt mondja, jöhet a baba. Csak ne olyan legyen, mint ő volt.

Hatodik éve van együtt Ambrus Attila és felesége. Az egykori bankrabló rögtön szabadulása után ismerte meg Rékát, és kérte meg a kezét. Kapcsolatuk azóta is töretlen, annak ellenére, hogy a nő 19 évvel fiatalabb Ambrusnál.

„Gyereket minden hülye tud csinálni, abban semmi tudomány nincs, de rajta vagyunk a feleségemmel a dolgon (…) a jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több” – mondta nevetve Ambrus Attila a Borsnak.

Ambrusnak mindegy, hogy kisfiú vagy kislány jön, csak egészséges legyen – egy kis kiegészítéssel. „Ha fiú lesz, és az én habitusomat örökli, abba beleőszülök” – mondta a keramikus, aki gyerekkorában nagyon küzdött a rendszer ellen, iskoláról iskolára bukdácsolt.

 

Ambrus Attila

Ambrus Attila egyébként nem akar sokáig celeb lenni, a TV2-s szereplést is azért vállalta el, hogy a róla szóló filmet meg tudja támogatni a médiajelenléttel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top