Sztárok

Angelina Jolie tündökölt a fehér estélyiben

Egyedül érkezett a Critics’ Choice díjátadójára Angelina Jolie, csak úgy tündökölt a fehér ruhájában, és láthatóan remekül érezte magát az este.

 23. Critics’ Choice Awards elnevezésű díjátadó gálát alig néhány nappal a Golden Globe után rendezték meg, és míg ez utóbbinál a #metoo kampány keretében mindenki feketét viselt, a tegnapi rendezvényen már mindenki azt viselt, amit akart. Angelina Jolie ugyan előszeretettel választ feketét, de ezúttal egy fehér estélyiben jelent meg, és milyen jól tette! Rengeteg bókot kapott, de talán nem csak a ruha miatt. 

Angelina Jolie a Critics Choice Awards’-ra fehérbe ment fotó: Getty Images

A színésznő láthatóan jól érezte magát, és élvezte az estét, Angelina Jolie egészsége miatt rengeteget aggódtak az elmúlt években, és egyes amerikai lapértesülések szerint azóta kezd rendeződni az élete, amióta elhagyta Brad Pittet. Bár Jolie még most is sovány, így, hogy nem valami bő ruha takarta az alakját, látszik rajta, hogy egészségesebb. 

És most az is látszik, hogy Brad Pitt még mindig fontos szerepet játszik az életében. A karján lévő tetoválások a gyerekei születési helyét jelölik, az utolsó pedig a férje koordinátája, és bár azt pletykálták, hogy megszabadult ettől az emléktől, most jól látható, hogy nem. 

Angelina Jolie tetoválása árulkodó lenne? fotó: Getty Images

Ahogy mondtuk, a Cirics Choice gálára Jolie egyedül ment, és jól érezte magát a kollégáival.

Megnézem
Összes kép (3)

A korábbi gálákra a gyerekeit vitte. A Golden Globe-on Pax volt a kísérője, 

Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top