nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vele költözött össze Hosszú Katinka

Vele költözött össze Hosszú Katinka

Nemsokára visszaköltözik Hosszú Katinka a férjéhez egy ismerős szerint.
NLCafé
f Ajánlom

 Hosszú Katinka és a férje, Shane Tusup hónapok óta nem mutatkoztak együtt, karácsony után pedig elismerték, hogy házasságuk válságba került. Az úszónő 20-30 perccel férje után érkezik és távozik az uszodából, sőt már nem is lájkolja Tusup posztjait, bármit is jelentsen ez. Egy titokzatos nőhöz költözött Hosszú Katinka a Bors információi szerint. 

A titokzatos nő egyébként nem más, mint Hosszú Katinka személyi asszisztense, bizalmasa, barátnője, Edit, akinél átmenetileg lakik az olimpiai bajnok úszónő. A Bors egyik olvasója látta táska nélkül, késő este sétálgatni a két nőt, mintha csak leugrottak volna egy esti sétához.

„A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől az Iron Lady, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot” – mondta a Borsnak egy nevét nem vállaló ismerős, aki szerint ideiglenes a szétköltözés Katinkáéknál, és hamarosan kibékülnek. Pszichológiát tanult Katinka, és ezt alkalmazza a férjénél az ismerős szerint. Állítólag meg akarja mutatni a férjének, hogy elszaladt vele a ló, figyelmeztetésnek szánja az elköltözést.

Megosztás Facebookon