Sztárok

Szakított Kovács Dóra és Király Peti

Bár már a Nyerő Páros alatt is sokszor veszekedtek, mégis úgy tűnt, hogy megoldják a problémáikat és talán örökké együtt lesznek. Most azonban négy év után pontot tettek a kapcsolatuk végére.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárpárjának tagjai először „művésznevükön”, aztán a saját nevükön is híressé váltak, amikor bementek a Nyerő Páros-villába. Már ott is sokat veszekedtek, mindig úgy tűnt azonban, hogy meg tudják oldani a problémáikat. Nos, most mégis történhetett valami, hiszen a Story információi szerint négy év után külön utakon folytatják. 

„Náluk egyáltalán nem volt ritka, hogy bizonyos időközönként szakítottak, de néhány nap után mindig kibékültek. Most azonban véglegesnek tűnik a szakítás – mondta a lapnak egy bennfentes. – Bármennyire is nagy volt a szerelem köztük, úgy működtek egymás mellett, mint két időzített bomba, és olykor bizony fel is robbantak, nehezen sikerült fenntartani eddig a viszony.” Bár Király Peti novemberben posztolt utoljára közös képet, Kovács Dórának már hónapok óta úgy fest a közösségi oldala, mintha szingliként élne. 

Moszkva ter.......helyett 🥊🐷🛒🏅👑🙈

Kiraly Peti Official (@kiralypetiofficial) által megosztott bejegyzés,

Sőt, úgy látszik, élvezi is. Kovács Dóra a minap a mínuszok ellenére fürdőruhában posztolt, a rajongói pedig – mint mindig – most is odavannak a csodás fotóért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top