Sztárok

Gólyahír: gyereket vár Nagy Adri

Az énekesnőn még kollégái sem vették észre, hogy áldott állapotban van. Nagy Adri már túl is jutott az első három hónapon.

Kisbabával lepi meg magát harmincadik születésnapjára a Jóban Rosszban színésznője. Nagy Adri és milliárdos szerelme egy éve találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlanok. Adri szeretné megőrizni párja anonimitását, mivel a férfi nem a szórakoztatóiparban dolgozik, úgynevezett civil.

Nagy Adri hónapok óta babával a szíve alatt áll a kamerák előtt, de ezt eddig csak legközelebbi családja tudhatta. „Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem” – mondta a Borsnak a fiatal lány.

Nagy Adri babát vár

Nagy Adri a Megasztárban lett országosan ismert, és azóta sem hagyta el a TV2-t: állandó szereplője a Sztárban sztárnak, a Jóban Rosszbannak, újabban pedig a Kasza Tibi-féle Pénzt vagy éveket!-nek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top