Sztárok

Egykori színésznövendékei vádolják molesztálással James Francót

Öt nő vádolja James Franco színészt azzal, hogy szexuális töltetű, kellemetlen helyzetekbe kényszerítette őket. A nők egy kivétellel mindannyian James Franco színésznövendékei voltak, és általában a férfi arra kérte őket, hogy vetkőzzenek le, esetleg imitáljanak orgiát vele.

A Los Angeles Times beszélt a James Francót molesztálással vádló nőkkel azt követően, hogy egyikőjük a Golden Globe-gála estéjén Twitteren elárulta, hogy néhány héttel ezelőtt James Franco teljesen meztelen jelenetek elvállalását kérte tőle két filmjében.

Sarah Tither-Kaplan nemcsak Twitteren, de a Los Angeles Timesnak is beszélt, és rajta kívül még négy nő számolt be a Francóval átélt, kellemetlennek vallott élményeiről. Az öt interjúalany közül négyen Franco mostanra bezárt színiiskolájába, a Studio 4-ba jártak, egy pedig csak szimplán mentorának tekintette a színészt.

Az állítások abban közösek, hogy James Franco a beszámolók szerint mindegyik nőt azzal hozta kellemetlen helyzetbe, hogy meztelenkedésre vette rá őket. Katie Ryan például azt mondja, hogy nagy volt a nyomás a Studio 4 növendékein többek között az olyan szituációk miatt, mint amikor James Franco azt mondta, hogy a szereplehetőségek mindenki számára ott hevernének az asztalon, ha hajlandóak lennének levetkőzni és szexjeleneteket csinálni. 

Fotó: AFP

Más interjúalany szerint Franco egyszer azt kérte a lányoktól, hogy vegyék le a felsőjüket, és legyenek láthatóan dühösek.

Tither-Kaplan arról számol be, hogy őt és még néhány lányt megkereste 2015-ben egy producer, hogy csináljanak egy bónuszjelenetet egy filmhez, amelyben orgiát kellett szimulálni James Francóval. A jelenetet megcsinálták, állítólag a színész orális szexet imitált a nőkön, méghozzá úgy, hogy levetette azt az átlátszó és műanyag védőréteget, amit meztelen jeleneteknél a nemi szervek megóvása érdekében kell feltenni.

James Franco ügyvédjén keresztül tagadja az állításokat, és korábban egy talk show-ban maga a színész is reagált Tither-Kaplan Twitter-bejegyzésére. „Nézd, egész életemben büszke voltam arra, amiért képes vagyok felelősséget vállalni azokért a dolgokért, amiket tettem. Azok a dolgok, amiket hallottam, hogy a Twitteren megjelentek, nem pontosak. De én teljes mértékben támogatom az embereket, hogy előbújjanak, és képesek legyenek felemelni a hangjukat, mert sokáig nem lehetett hangjuk. Szóval semmiképpen sem akarom elhallgattatni őket” – fogalmazott akkor.

(via Mashable)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top