Sztárok

Berki Krisztián és Hódi Pamela megegyeztek a gyermekelhelyezésről

Berki Krisztián és Hódi Pamela között az utóbbi időben nem volt minden rendben, most azonban úgy tűnik, megoldották a problémát. Már ami a gyerektémát illeti.

Karácsony előtt kitört a balhé Berki Krisztián és Hódi Pamela között, méghozzá azért, mert a műsorvezető egyik élő videójában többek szerint többet lehetett látni Natiból, mint amit egyébként szabadna. Bár Berki ezt tagadja, és szerinte ennyire nem volt direkt, Hódi Pamela egy posztot is címzett neki. Éppen ezért úgy tűnt, hogy egyáltalán nem kommunikálnak, csak üzengetnek egymással. Ma a Mokkából kiderült, beszélnek, de csakis Natival kapcsolatban. 

„Az a legfontosabb, hogy a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban meg tudjunk egyezni, és normálisan folyjon a kommunikáció. Ez sikerült, egészen márciusig be van táblázva a Natika, hogy kinél mennyit lesz. Körülbelül 50%-ban nálam lesz, ebbe az irányba haladunk, aminek én nagyon örülök. Nem szeretnék hétvégi apuka lenni” – mondta Berki a műsorban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top