Sztárok

Sikeres volt Berki Krisztián műtéte

Berki Krisztián tökéletesnek vallja magát, a kopaszodás viszont mindig is zavarta. Éppen ezért egy plasztikai beavatkozásra vállalkozott, hajbeültetésen esett át.

Berki Krisztián és Hódi Pamela között áll a bál, bár ez állítólag már egyiküket sem zavarja. Szingliként tengetik az életüket, mindketten próbálják a legjobbat kihozni magukból. Hódi Pamela például egy szexi sorozattal állt elő nemrégiben, míg Berki Krisztián a kopaszodást próbálja gátolni – hajbeültetésen esett át. Mint legújabb posztjából megtudtuk, ez sikeres volt, hiszen a hajhagymák már 100%-ban megtapadtak, így nemsokára elfelejthetjük a kopaszodó Berkit. 

,,A 3 doki Dr. Pataki és Tamás a plasztikai sebészek legjobb doktorai, én az életből doktoráltam. Két héttel ezelőtt sikeres hajbeültetési műtétet hajtott rajtam végre a Premium Hair csapata Dr. Pataki Gergely vezetésével. Ez a műtét olyan speciális újításokat tartalmazott, mint a saját zsír beültetés. A Premium Hair által alkalmazott technikák jóval több hajszál átültetését teszik lehetővé, mint korábban és 100% körüli megtapadás érhető el. A kéthetes kontrollvizsgálat ezt igazolta” – írta a fotóhoz Berki Krisztián, és ezzel bebizonyította, hogy nemsokára talán neki is olyan dús hajkoronája lesz, mint Pintér Tibinek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top