Sztárok

Sokat változott a 44 éves Szeles Mónika, így néz ki most

Az Év Sportolója Gála alkalmából Magyarországra érkezett a korábbi világranglista-vezető teniszező, Szeles Mónika. A sportolónőre nemcsak kiemelkedő sportteljesítménye, de kivételes szépsége miatt is emlékezhetnek.

A tízszeres Grand Slam-győztes, újvidéki születésű Szeles Mónika lesz a csütörtöki Év Sportolója Gála díszvendége. A legjobb sportolónő címért még egy teniszező, Babos Tímea is versenyben van Hosszú Katinka és Márton Anita mellett. Szeles Mónikára bizonyára sokan emlékeznek, hiszen amellett, hogy kiváló eredményeket ért el a sportágban, a legszebb sportolók közé tartozott akkoriban. Ez 44 éves korára sem változott, mutatjuk, hogy néz ki most az olimpiai bronzérmes teniszező. 

Szeles Mónika elárulta, hogy gyakran látogat el hazánkba, és az édesanyjától mindig egy listát kap útravalónak, hogy mit kell beszereznie Magyarországról. „Ma érkeztem, még jetlagem van. Nagyon izgatott vagyok a holnap miatt. A sportolóknak óriási dolog, hogy kitüntetik őket, én is voltam ilyen helyzetben, és nagyon jó érzés volt” – kezdte a Mokkában a sportolónő, aki a magyarságról is elárult pár dolgot. „Fontos, hogy tudjak magyarul, magyar iskolába is jártam. Több nyelvet beszélek, néha keverem a szavakat, hiszen ahogy öregszem, az agyam lassul sajnos. Szeretek visszajönni Budapestre, látni a rokonokat, ismerősöket. A teniszkörökben sok barátom van, mindig is tiszteltem a generációm sportolóit is.”

Szeles Mónika így nézett ki 25 évvel ezelőtt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top