Sztárok

Cáfolja a szexuális zaklatási vádakat Michael Douglas

Már az előtt cáfolta a szexuális zaklatási vádakat a 73 éves Michael Douglas, mielőtt azok napvilágot láttak volna a sajtóban. Egy volt kolléganője szerint végig kellett néznie, ahogy a színész önkielégít.

Ügyvédje figyelmeztette karácsony előtt a kétszeres Oscar-díjas Michael Douglast, hogy a Hollywood Reporter egy cikken dolgozik, amelyben egy 32 évvel ezelőtti alkalmazottja szexuális zaklatással vádolja a színészt.

Michael Douglas a Deadline című lapnak nyilatkozott, elmondva, hogy volt alkalmazottja azt állítja, káromkodott előtte. „Nem vele, de káromkodtam, illetve az előtte folytatott telefonbeszélgeté­seimben mocskosan beszéltem a barátaimmal. Aztán kirúgtam a munkája minősége ­miatt, majd azt is megakadályoztam, hogy máshol állást kaphasson a szakmában” – mondta a színész a lapnak.

(MTI/EPA/Yoan Valat)

Az anonimitását megőrző nő azzal is vádolja Douglast, hogy végig kellett néznie, hogy kielégíti magát.

Hogy maszturbáltam előtte? Ez színtiszta hazugság, semmilyen igazságtartalommal nem bír. Nem vagyok zaklató!

 – szögezte le a színész, aki vádlója szerint amúgy egy ujjal sem ért hozzá.

A Blikk megemlíti, hogy Douglas támogatja a nők fellépését a szexuális zaklatási ügyekben, ugyanakkor nem ért egyet ennek a módjával minden esetben. Úgy érzi, ha valakit úgy vádolnak meg, hogy nincs esélye megvédeni magát bíróság előtt, akkor az a vádlóra is rossz fényt vet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top