Sztárok

Újabb magyar dalt lopott Hollywood, megint az Omegától

Rájár a rúd a magyar zenészekre: az amerikai filmstudiók ott nyúlják le őket, ahol érik. Most az Omega „adott kölcsön” egy számot.

Szinte még meg sem száradt a tinta Kanye West és Presser Gábor megállapodásán, itt az újabb dallopási botrány. Kanye annak idején a Gyöngyhajú lányból – történetesen szintén egy Omega-szám – használt részleteket a New Slaves című dalában, majd fizetett egy jelentősebb summát a dal szerzőjének és előadóinak, köztük természetesen Kóbor Jánosnak is.

Kóbor János | Forrás: Omega Facebook

A legújabb esetre az Omega rajongói hívták fel Kóborék figyelmét: a Seth Rogen-féle Future Man végefőcímében bukkan fel egy negyvenéves Omega-szám. „Na­gyon meglepődtem, bár a Gyöngyhajú lány korábbi esete után már nem is annyira. Letöltöttem a film előzetesét, és tényleg az Addig élj! azaz, a Live as long as ment alatta. A Volt egyszer egy Vadkelet koncert és turné miatt azonban csak most tudunk ezzel foglalkozni” – mondta Kóbor a Borsnak.

A zenészt azonban már nem hatja meg nagyon a lopás ténye. „Egy Amerikában élő zenei szakembert kértünk fel, derítse ki a részleteket. Igazából nem tekintjük lopásnak, inkább büszkék vagyunk, hogy sikeresek a dalaink külföldön. Most még inkább aktuális lesz egy amerikai turné” – viccelődött Kóbor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top