Sztárok

Szerelmes képek Kovács Tamásról és a kolléganőjéről

Kovács Tamás és Rujder Vivien a Korhatáros szerelem forgatása közben kezdtek el randizni, most pedig már egy párként pózolnak a közösségi oldalaikon.

A Korhatáros szerelem a való életbe is szerelmet hozott két szereplőnek, bár nem abban a formában, ahogy az a sorozatban látható, hiszen Rujder Vivien csupán egy évvel idősebb Kovács Tamásnál. A sztárpár a széria első évadának forgatása közben talált egymásra, akkor kezdtek el randizni, majd kialakult köztük a szerelem. 

„Volt közös forgatásunk, de amit egymáshoz szóltunk, az annyi volt, hogy téged ki kérdezett. A sorozatban nem igazán szólunk egymáshoz egy kedves szót sem. Nem volt nehéz együtt dolgozni vele, de akkor még nem voltunk egy pár, udvarlási fázis volt, ha lehet így nevezni. Nekem már lementek a napjaim, neki meg még voltak, akkor vált publikussá, hogy mi együtt vagyunk” – mondta a Mokkában Rujder Vivien, amikor az extra felsőtestű Kovács Tamásról kérdezték. Azóta számos közös fotó is kikerült az oldalaikra, ezekből szemezgettünk. 

A vádlid az a malackád, ezt tanultam 🐷 #megzabál #megzabálom #💖

Rujder Vivien (@rujdervivien) által megosztott bejegyzés,

Na jó, ettől a videótól csak még jobban szeretjük Tamást, de azért még képeket is mutatunk, ahogy ígértük. 

Megnézem
Összes kép (3)

Persze, a cuki, csókolózós szilveszteri videót sem hagyhatjuk ki a válogatásból. 

#feliznavidad #bujék #puszilunkmindenkit #csipázahaver #💖

Rujder Vivien (@rujdervivien) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top